Om oss

Vad är en Kigurumi och vad är ikigus.se?

Kigurumi kommer ursprungligen från Japan, men tack vare sin originalitet och olika karaktärer har den här ljuvliga och bekväma dräkten blivit väldigt populär i hela Europa. På japanska betyder ordet kigurumi" att bära ett mjukdjur". Vissa personer har Kigurumi på sig offentligt, men i Europa brukar man bära de hemma. Man måste konstatera att vi ger lite uppmärksamhet åt hemmadräkter, vad pryder inte vårt vardagsliv. Därför Kigurumi är ett fint beslut för dem, som uppskattar bekvämligheten, kvaliteten och vill lysa upp och försköna sitt vardagsliv. Kigurumi bärs både av män, kvinnor och visst av barn.

Alla typer av Kigurumi sydds av tyg i hög kvalitet - mikrofiber, så det är mjukt och beständigt mot tvättning. Det innebär att Kigurumi kostym håller under det långa tiden och är behaglig för din hud.

Barn uttrycker ett särskilt kärlek för Kigurumi. Varje vill bli en av Kigurumi-pandorna, draken, djävul- eller kattungarna! Förstklassig dräkt orsakar inte allergier. Den låter barnet att stiga in i fantasivärlden genom att föreställa sig att vara en karaktär i en tecknade film eller ett litet lekfullt djur. Kigurumi kommer säkert att leda till många positiva känslor och livliga intryck!

 

Hos oss kan ni skaffa er en Kigurumi, som vi levererar till vilken punkt i Sverige som helst. Ett brett sortiment och en bra produktkvalité är precis det vad vi kan erbjuda våra kunder på. Det spelar ingen roll om man köper Kigurumi till sig själv eller om man vill ge den som en fin present - man kan alltid hitta det bäst passande variant i vår butik.

 

Vi är kundorienterade och tillträder alltid målinriktade arbetsprinciper!

 

VARFÖR ÄR DET VÄRT ATT KÖPA HOS OSS?

1. Kvalitet av materialen.

Våra produkter tillverkas av Kolor flis mikrofibrer. Material har bra termoreglering och är praktisk när det gäller tvättning.


2. 100% pengarna-tillbaka-garanti

Ifall varorna inte passar dig eller om du inte tycker om de, kan vi snabbt och enkelt byta dem till andra eller ge en full återbetalning.
 


3. Leverering är alltid gratis och sker inom 3-5 arbetsdagar 


Om du beställer före kl. 15 på vardagar skickas dina varor redan samma dag. Om beställning sker under annan tid levereras varorna nästa arbetsdag. Du kommer att få ett spårningsnummer till din epost låda. Med det kan du spåra din beställning. Vi skickar registrerat hempaket. Vi levererar inom 3-5 arbetsdagar efter mottagning av betalning. Vi informerar om beställningsprocessen genom epost.


4. Flexibla betalningsmetoder. 

För en beställning i vår internetbutik kan du betala med Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro kort. Kom ihåg att ovanstående betalningssätt är enkelt och 100% säkert.


5. Ett brett sortiment.

Du kan välja Kigurumi från en lång djur- eller Disney karaktärlista. Du kan till och med alltid skriva om du saknar någonting och vi kommer att uppfylla dina önskemål.